
ممنوعیت استفاده از سفرههای یکبارمصرف در تاسیسات گردشگری گیلان
به گزارش پایگاه خبری گیلان ۷۲۴، یوسف سلمان خواه با تاکید بر لزوم حفظ محیط زیست و منحصر به فرد استان، این تصمیم را گامی مهم در راستای توسعه گردشگری پایدار و مسئولانه دانست.
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان گیلان به معایب گسترده استفاده از سفرههای یکبارمصرف اشاره کرد و افزود: این محصولات به دلیل غیرقابل بازیافت بودن، آلودگی شدید زیستمحیطی ایجاد میکنند، مناظر طبیعی و بکر استان ما را زشت میسازند و تهدیدی جدی برای حیات وحش و اکوسیستمهای حساس گیلان از جمله تالاب بینالمللی انزلی محسوب میشوند. همچنین استفاده از آنها برای سرو غذا، به ویژه غذای داغ، میتواند موجب انتقال مواد مضر و سرطانزا به بدن انسان شود.او در ادامه، با اشاره به غنای فرهنگی و تنوع صنایعدستی در استان، راهکار جایگزین مناسبی را معرفی کرد: به جای استفاده از این محصولات مضر، به تمامی تاسیسات گردشگری و میزبانان ما توصیه میشود از محصولات باکیفیت و زیبای صنایعدستی اصیل گیلان، سفرههای پارچهای و گیاهی استفاده کنند.
سلمان خواه تصریح کرد: این اقدام علاوه بر کمک به حفظ محیط زیست، موجب رونق اقتصاد محلی، حمایت از هنرمندان و صنعتگران بومی و معرفی هرچه بیشتر هنر اصیل گیلان به گردشگران داخلی و خارجی خواهد شد. مهمانان ما اشتیاق زیادی برای تجربه فرهنگ اصیل و زندگی به سبک محلی دارند و استفاده از این محصولات، جذابیت و (اصالت) سفر به گیلان را افزایش میدهد.
یوسف سلمانخواه در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم با همکاری همه فعالان صنعت گردشگری گامی موثر در جهت حفظ محیط زیست استان و حمایت از هنرمندان صنایعدستی گیلان برداریم و در جهت فراگیر کردن شعار «گردشگری مسئولانه – محیط زیست جاودانه» یاریگر ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان باشیم.
انتهای پیام/