اخبار گیلان

تولید نان کنجدی بدون سفارش مشتری ممنوع است

به گزارش گروه رسانه ای با مردم به نقل از  روابط عمومی اداره کل صمت؛ تیمور پورحیدری  با حضور در کارگروه تنظیم بازار شهرستان لاهیجان در محل فرمانداری گفت: لاهیجان سنبل گردشگری استان است و کنترل و نظارت مطلوب بازار آن، باعث جذب و گردشگری بیشتر خواهد بود.وی با اشاره به لزوم حمایت کلیه دستگاه‌های نظارتی در مقوله بازار، افزود: امروزه نظارت هوشمند، بر موجودی و سطح عرضه بازار در اولویت است. عدم رضایت مردم از کیفیت نان و عرضه آن نیز باید دقیق تر آسیب شناسی شود.دکتر پور حیدری تصریح کرد: انباشت نان کنجدی قبل از سفارش مشتری در واحدهای خبازی ممنوع است و نباید بدون سفارش مشتری اقدام به تولید و عرضه نان کنجدی بدون نوبت شود که مورد اعتراض قاطبه مردم است و حتماً با این تخلف برخورد خواهد شد. مدیرکل صمت گیلان بیان کرد: توزیع ناعادلانه و غیر متوازن سهمیه‌های آرد به واحدهای خبازی علیرغم تخصیص سهمیه‌های مازاد ترمیمی نیز، باعث کاهش ساعات پخت برخی از واحد های خبازی و در نتیجه نارضایتی عمومی می‌شود.وی اعلام کرد:: وظیفه روسای اتحادیه‌ها و اداره بهداشت؛ نظارت و سخت‌گیری بیشتر با هدف ارتقای کیفیت نان است که با وجود افزایش قیمت ها ، هنوز گلایه‌مندی از کیفیت نان وجود دارد و منبعد پرونده‌های تخلف به سمت تقلب در پخت نان خواهد رفت.

اخبار مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا